Villa Promenade

Начало » Villa Promenade

            Вила „Променаде“  е елегантен и очаровател хотел, разположен в центъра на Бургас, до самия бряг на централния плаж в Морската градина.  Хотелът е в стила на старинния морски град, в съчетание с най-съвременни  удобства и невероятен лукс.

             Намира се на идеално място с лесен достъп до централните улици, магазини, ресторанти, кафенета, галерии, летен театър, жп гара, автобусни спирки, пристанището и прочутият бургаски мост.

   Вила „Променаде“ е елегантна архитектурна забележителност, превърнала се в уникален туристически обект.

      Място за настаняване с архитектурно оформление в духа на френското течение“ Ар Нуво“. Произведенията на изкуството допринасят за класическото усещането давайки възможност да се насладите на грациозността и интимно-кокетния характер на стила „рококо“.

   Гостите на нашата вила могат да избират измежду 5 уникални помещения.

        Всички помещения и стаи са изискано обзаведени в класически стил. Мебелите са от естествени материали и с характерен авторски дизайн.

              Неповторимият уют и топлата атмосфера правят Вила Променаде идеалното място за Вашата почивка, бизнес пътуване или просто лежерен уикенд.

  Вила Променаде е категоризирана с 5 звезди.

      За удобството на своите гости вила „Променаде“ предлага  сауна, фитнес, оборудвана кухня и външен двор. В атмосферата на френския сецесион гостите ще открият съчетанието от място за отдих и работен кът. Максималният капацитет на вила  “ Променаде“  е  10 човека, което е прави изключително подходяща за тийм билдинг и  бизнес презентации.

Забележка: Всички стаи в хотел и вила Променаде са за непушачи. Забранено е за деца и домашни любимци.